Alfa verze Sailfish OS pro OnePlus One

Alfa verze Sailfish OS pro OnePlus One
2015-03-24T15:20:04+02:00
• 24. 3. 2015

Už je to měsíc zpět, kdy jsme mohli vidět Sailfish OS ve videu, kde nám byl prezentován prozatímní postup. Avšak vznikaly otázky, za jak dlouho si alfa verzi budou moci vyzkoušet i uživatelé. Nyní jsme dostali odpověď. Alfa verze je venku a nese s sebou i pár menších nedostatků.

Sailfish-OS-opo

Zkrátit celý článek a napsat, že alfa verzi chybí mnoho funkcí, by sice bylo ošklivé, ale bohužel je to pravda. Na uživatele zatím nečekají nové závratné funkce a víceméně se dozvídáme, že ukázka je spíše build nebo preview pro nažhavení veřejnosti. Zatím nefunguje například fotoaparát, OTA aktualizace nebo Wi-Fi připojení. Je toho více, ale toto jsou aktuálně největší problémy.

Na videu níže se můžete podívat na nainstalovanou verzi Sailfish OS na OnePlus One zařízení. Samozřejmě je dobré mít na mysli, že jde stále o alfa verzi a vývojáři se snaží doladit všechny základní funkce, než přejdou na konečné doladění detailů. Jak dlouho ještě vývoj bude trvat nebo kdy přibližně se dočkáme oficiálního představení funkční verze, není známo a mnoho dalších detailů stále chybí.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat