Střílečka Modern Combat 5 bude zdarma pro všechny

Střílečka Modern Combat 5 bude zdarma pro všechny
2015-03-19T12:18:13+02:00
• 19. 3. 2015

Jistě znáte společnost Gameloft, jež stojí za mnoha významnými hrami, jako jsou např. série závodů Asphalt či Dungeon Hunter. Mezi významné tituly patří i další série Modern Combat, přičemž nejnovější vydání nese název Modern Combat 5: Blackout. Doposud byla hra placená, nyní však přichází Gameloft s novým přístupem k hráčům a došlo na velkou změnu.

 maxresdefault

Modern Combat 5: Blackout bude při další aktualizaci ke stažení zcela zdarma pro všechny majitele mobilních zařízení s operačním systémem iOS a Android. Změna se již projevila na iOS, u Androidu si ještě chvíli počkáme. Nová aktualizace přinese do hry mnoho in-app plateb, pomocí kterých se bude Gameloft snažit přimět hráče nakupovat různé předměty do hry. Pro hráče, jež hru koupili za plnou cenu, si Gameloft přichystal malou útěchu v podobě nekonečného množství energie, 200 kreditů a speciálního odznaku veterána Modern Combat, který nejde získat žádným jiným způsobem.

nexus2cee_MC5SupportClass-668x498

Hráč, který si hru nekoupil, bude mít omezený počet energie, tím pádem nebude moci hrát další mise, dokud se mu energie nenabije sama po delším čase, nebo po zakoupení doplňovače. Platící hráč tímto omezen nebude. Aktualizace přinese i nové zbraně a jeden nový typ vojáka, jenž bude moci házet na zem zdravotní krabice, tak jako tomu je u série Battlefield. Taktéž se můžeme těšit na nový multiplayer mód, kde bude úkolem zabírat určitá území.

Hra stála původně přes 133 Kč.

logo-app Modern Combat 5: Blackout Gameloft 75,50 Kč ANDROID logo-app Modern Combat 5 Developer Zdarma iOS

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat