Elephone P7000 – nejžádanější telefon roku?

Elephone P7000 – nejžádanější telefon roku?
2015-03-16T11:30:09+02:00
• 16. 3. 2015

Společnost Elephone chystá do mobilního světa přivést svůj hlavní model pro letošní rok. Ve zveřejněných propagačních materiálech nový model P7000 Pioneer je prezentován jako nejžádanější chytrý telefon roku 2015. Každopádně tato slova nejsou prázdným výstřelem do vzduchu, neboť čínský výrobce do něj vložil aktuálně jedny z nejlepších prvků. Softwarová základna má překvapivě otevřenou bránu nejen čisté verzi operačnímu systému Android.

elephone-p7000-colours elephone-p7000-battery

Přední panel zabírá 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a 5megapixelová kamerka. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor MT6752 od MediaTeku založený na 64bitové architektuře, 3GB operační paměť RAM po boku 16GB úložiště. O dostatečně kvalitní záznamy se zasadí 13megapixelový senzor fotoaparátu, který dodala společnost Sony. Dále v zadní části čeká snímač otisků prstů společně s přisvětlovací LED diodou.

elephone-p7000-metal-frame elephone-p7000-rear-camera elephone-p7000-display elephone-p7000-front-camera elephone-p7000-press-touch-id

Výkon všem hardwarovým částem poskytuje baterie o velikosti 3 450 mAh. Doslova třešničkou na dortu je široká řada podporovaných platforem. Kromě čisté verze 5.0 Lollipop operačního systému Android lze na oficiálních stránkách výrobce stáhnout a následně nainstalovat alternativní ROM bez ztráty záruky. K dispozici máte následující – CyanogenMod, MIUI, Flyme, Freeme OS nebo EMUI. Oficiální dostupnost, začátek prodeje, prodejní cena není zatím známa.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat