Asus ZenFlash – až 400x jasnější fotografie

Asus ZenFlash – až 400x jasnější fotografie
2015-03-15T08:55:10+02:00
• 15. 3. 2015

Společnost Asus v tichosti představila zajímavé příslušenství k fotoaparátům u chytrých telefonů. Zatímco se začínají pomalu objevovat první zařízení s trojicí LED diod, tchajwanský výrobce vyřešil problém s přisvětlením mnohem lepším způsobem. Jejich způsob sice vypadá hodně neprakticky, ale v konečném srovnání zvyšuje jas o neuvěřitelný 400násobek oproti standardní dvojici LED diod.

Asus diody

Tento xenonový blesk dostal název ZenFlash a ke správnému fungování vyžaduje připojení přes USB kabel, neboť nemá vlastní baterii a navíc je synchronizován s aplikací fotoaparátu. Každopádně výsledek stojí za to. Ve zhoršených světelných podmínkách vydá až 400krát větší světlo. Problém může nastat, pokud nevlastníte jakýkoliv model od Asusu, ale také nelze do budoucna vyloučit podporu všech telefonů běžící na systému Android.

Druhý doplněk LolliFlash má pouze dvě přisvětlovací LED diody, takže bude spíše vhodným společníkem pro méně náročné uživatele. Uvnitř najdete vlastní baterii, nevyžaduje připojení k zařízení a jeho větší stabilitu zajistíte po připojení ke sluchátkovému výstupu. Barevné filtry ve třech barevných provedení (červené, modré, žluté) slouží také jako ochranné kryty. Nakonec zbývá dodat, že podrobnosti o dostupnosti včetně prodejních cen nejsou zatím známy.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat