Pátá betaverze iOS 8.2 je venku

Pátá betaverze iOS 8.2 je venku
2015-02-03T08:00:39+02:00
• 3. 2. 2015

Apple dnes vypustil v pořadí již pátou betaverzi nadcházející verze operačního systému iOS verze 8.2. Ta přináší především opět přípravu na chytré hodinky Apple Watch. Ohledně těchto hodinek byla také zveřejněna stránka s design dokumentací. Ta prozrazuje další detaily ohledně vzhledu prostředí systému hodinek.

fullsizerender (2) B83OnwHIIAAw4fr

Samotná betaverze o velikosti kolem 250 MB přinesla opravy spousty chyb. Například v minulé betaverzi nešel Facebook, nyní již funguje. Příprava na vydání Apple Watch je v plném proudu a v simulátoru nové betaverze vývojářské sady Xcode, která byla také vydána, se objevuje ikonka aplikace pro spolupráci s hodinkami. Apple také pro vývojáře zveřejnil design dokumentu, který nám ukazuje, jak bude vypadat nastavení Apple Watch. Celý dokument si můžete prohlédnout na těchto stránkách.

fullwidth_settings_2x colors_calendar_list_2x

Finální verze iOS 8.2 se pravděpodobně dočkáme se vstupem Apple Watch do prodeje. K tomu má dojít v dubnu. Tomu bude ale nejspíše předcházet ještě keynote, kde budou hodinky a nová verze iOS znovu uvedeny.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat