Lenovo Vibe Shot – 16MPx fotoaparát s funkcí OIS

Lenovo Vibe Shot – 16MPx fotoaparát s funkcí OIS
2015-02-19T07:35:50+02:00
• 19. 2. 2015

Společnost Lenovo má za sebou pár dobrých zařízení, mimo jiné do této kategorie zapadá například model Vibe Z2 Pro. Před pár týdny se na internetu vynořily snímky právě modelu Vibe Z2 Pro a téměř nikdo netušil, proč vlastně. Nyní to začíná dávat smysl, objevilo se totiž zařízení, jež mělo ty snímky na svědomí. Má jim být novinka Vibe Shot, která v sobě skrývá nemalé překvapení.

levovo-vibe-shot1 levovo-vibe-shot2

Velice příhodně pojmenovaný model se tedy zaměřuje hlavně na pořízení fotek a videí. K tomu by mu měla pomoct funkce OIS pro optickou stabilizace obrazu, 16MPx hlavní fotoaparát, 3 přisvětlovací diody nebo BSI senzor. Samozřejmě na straně můžeme nalézt ono tlačítko spouště, jehož funkcí je pravděpodobně jen pořizování fotek a videí.

Dokonce ani zbytek vybavení telefonu není k zahození. Displej s úhlopříčkou 5 palců má FullHD rozlišení. Pod kovovým pláštěm by měl tepat Snapdragon 615 od Qualcommu a kapacita RAM se zastavila na 3 GB. I když to není 100 % jisté, interní paměť by měla být v základu 32 GB s možností rozšíření paměti až na 128 GB za pomoci microSD karty. Do oficiálního prodeje by měl telefon jít už s předinstalovaných Androidem 5.0. Bohužel ani cena, datum zahájení oficiálního prodeje nebo dostupnost zatím není známa.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat