iOS 8.3 beta 2 vydána – Siri se naučila novým jazykům

iOS 8.3 beta 2 vydána – Siri se naučila novým jazykům
2015-02-24T07:10:56+02:00
• 24. 2. 2015

Po zhruba dvou týdnech nám Apple přináší novou betaverzi operačního systému iOS verze 8.3. Předchozí verze 8.2 se dle posledních informací dalších betaverzí již nedočká a brzy bude vydána. Co se týče druhé bety iOS 8.3, ta přináší především jednu velkou novinku. Tou je podpora nových jazyků pro hlasovou asistentku Siri.

img_2433 img_2434 B-jOnAVIUAASuaf

Bohužel čeština se mezi nimi zatím nenachází. Siri umí nově komunikovat v ruštině, dánštině, holandštině, portugalštině, švédštině, thajštině, turečtině a v indické angličtině. Ačkoli česky Siri zatím nemluví, určité náznaky zde v minulosti již byly a je možné, že třeba v další betaverzi náš jazyk přibude. Mezi další novinky druhé beta verze 8.3 patří další nové smajlíky Emoji, přičemž obličeje jsou více multikulturní. Smajlík hodinek vypadá nyní jako Apple Watch a telefonu jako nejnovější iPhone.

B-jXtHzCcAA21vF

 

Vzhledem k tomu, že iOS 8.2 má vyjít na začátku března, finální verze 8.3 nevyjde dřív než v dubnu. Pravděpodobněji ale ještě později, a to až v květnu. Tato verze má také v polovině března vyjít jako veřejná betaverze.

Zdroje: 9to5mac.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat