Hanmac míří s MediaTekem do Číny za nepochopitelnou cenu

Hanmac míří s MediaTekem do Číny za nepochopitelnou cenu
2015-02-22T10:24:17+02:00
• 15. 2. 2015
1

Už jste mohli slyšet o řadě telefonů, které se dočkaly luxusního zpracování za několikanásobně vyšší cenu. Vyjmenovat bychom mohli iPhone 6 z pravého zlata nebo některý model Galaxy od Samsungu potažený krystalky od Swarovského. Nicméně oba příklady mají vynikající hardwarovou výbavu, což nemůžeme říci o chystané novince od společnosti Hanmac. Francouzský výrobce luxusních telefonů zamíří do Číny, kam sice dodá model lahodící oku, ale za hodně přemrštěnou cenu neodpovídající výbavě uvnitř.

Hanmac New Defency (1)

Ruční výroba jednoho kusu zařízení údajně trvá až 30 dní a v konečném výsledku přijdete do styku s materiály, jako je odolná guma, safírové sklo, titan, keramika nebo 18karátové zlato. Tímto veškerý luxus končí, protože hardwarová výbava je velkým zklamáním. Hanmac New Defency má 3,5palcový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů (266 PPI). Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor MT6589 s taktovací frekvencí 1,2 GHz, 2GB operační paměť RAM po boku 64GB úložiště.

Hanmac New Defency (3) Hanmac New Defency (4)

Zadní část doplňuje 13megapixelový senzor fotoaparátu, duální přisvětlovací LED dioda a pouze 1 440mAh baterie. Vpředu samozřejmě nechybí 3megapixelová kamerka. Výbavu uzavírá systém Android ve starší verzi 4.2 Jelly Bean. Přesná prodejní cena vychází z úprav, jaké si případný majitel bude navíc přát, ale základní cena modelu byla stanovena na 3 100 dolarů (tj. cca 75 161 Kč bez DPH).

Hanmac New Defency Hanmac New Defency (2)

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

to si nekdo koupi ? jako kdyz bych ty penize mel tak si koupim jiny luxusni telefon a ne tento ocelovy 20ti kilovy low end

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat