Goclever uvádí na českém trhu hodinky Chronos Colour

Goclever uvádí na českém trhu hodinky Chronos Colour
2015-02-02T13:16:06+02:00
• 2. 2. 2015

V prosinci loňského roku přišla společnost Goclever oficiálně na český trh s hodinkami Chronos Eco. Nyní nám byly představeny chytré hodinky Chronos Colour, které budou často označovány jako mladší bratr právě vloni představených hodinek Chronos Eco.

2

Hlavní rozdíl Chronos Colour od verze Eco je v displeji. Novější model totiž disponuje 1,6palcovým barevným displejem (240 x 240). Ten je samozřejmě dotykový a podporuje řadu gest nebo dotykových kombinací. Váha hodinek se zastavila na 60 gramech, což je o trochu více než u již zmíněné verze Eco. Ke spojení s chytrým telefonem poslouží technologie Bluetooth 4.0. Nechybí ani micro USB konektor.

3

 

Je třeba také zmínit, že Chronos Colour jsou voděodolné. Měly by tak odolat kontaktům s vodou, ale také zvládnou používání v dešti nebo vlhkém prostředí. Z dalších specifikací nesmíme opomenout 350mAh baterii, která má zajisti chod hodinek po dobu až 5 dnů. V případě režimu stand-by vydrží hodinky až 2 týdny.

Nový model společnosti Goclever nabízí i podobnou funkčnost, jako tomu bylo u verze Chronos Eco. Uživatelé tak budou informováni o příchozích notifikacích z telefonu. Nebude chybět ani možnost ovládání hudebního přehrávače nebo fotoaparátu. Chronos Colour mají navíc ještě vestavěné rádio. Dokonce i sportovní nadšenci si přijdou na své. Díky přítomnému vestavěnému akcelerometru lze sledovat sportovní aktivity a výkony.

Mezi nové funkce výrobce zařadil možnost provádět telefonní hovory. Seznamem kontaktů majitelé mohou nově listovat prostřednictvím hlasových příkazů. Uživatelé navíc budou moci odesílat a přijímat sms zprávy přímo skrze hodinky. Ke každodennímu využití poslouží také kalendář, kalkulačka, budík nebo předpověď počasí.

0

Chronos Colour spárujete se zařízeními, které disponují Androidem 4.4.0 a novějším. Celkové rozměry zařízení činí 4,1 x 5,5 x 1,2 cm. Doporučená koncová cena je 1 999 Kč a na českém trhu budou tyto SmartWatch k dostání v průběhu měsíce února

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat