Galaxy J1 4G – rychlejší procesor a podpora LTE

Galaxy J1 4G – rychlejší procesor a podpora LTE
2015-02-24T10:00:27+02:00
• 24. 2. 2015

Necelý měsíc po oficiálním představení modelu Galaxy J1 na mobilním trhu v jižní Asii se indická pobočka společnosti Samsung rozhodla uvolnit výkonnější variantu s rozsáhlejší podporou sítí. Jihokorejský výrobce tímto potvrdil dřívější spekulace, které v posledních dnech odhalovaly zahraniční servery. Zároveň nemusíme příliš počítat s mezinárodní dostupností, protože zvolená výbava není zrovna vysokým standardem na naše poměry.

Galaxy J1 4G

Zařízení zabírá 4,3palcový WVGA displej poháněný čtyřjádrovým procesorem s taktovací frekvencí 1,2 GHz a pouze 768 MB operační pamětí RAM. Úložiště o velikosti 4 GB rozšíříte paměťovou microSD kartou. V zadní části najdete 5megapixelový fotoaparát po boku 1 850mAh baterie. V základu běží systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat, který pravděpodobně poběží pod některou verzí TouchWizu.

Výbavu uzavírá podpora sítí 4. generace a funkce dual-SIM obzvlášť oblíbená v tomto koutu světa. V konečném prodeji budou celkem tři barevné varianty (bílá, černá, modrá), a to od března. Prodejní cena vychází na 9 990 rupií (tj. cca 3 885 Kč bez DPH), stejně jako další očekávaná dvojice 4G telefonů Galaxy Grand Prime a Galaxy Core Prime.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat