Facebook testuje aplikaci s Material Designem

Facebook testuje aplikaci s Material Designem
2015-02-15T09:20:50+02:00
• 15. 2. 2015

Aplikace Facebooku nikdy nepatřila k těm, o kterých by se dalo říci, že je dobrá. Facebook se s tím nehodlal smířit a několikrát došlo ke změnám. Nyní se společnost rozhodla uvést její aplikaci do moderního Material designu.

nexus2cee_screenshot_2015-02-13-08-39-49 nexus2cee_screenshot_2015-02-13-02-23-33 nexus2cee_screenshot_2015-02-13-02-23-13 nexus2cee_screenshot_2015-02-13-08-13-50

Podle posledních zpráv se aplikace Facebook začala v Material designu zobrazovat jen některým uživatelům a rozhodně se nejedná o plošné testování. Nový vzhled přináší dost změn, které potěší většinu uživatelů. První velkou změnou je tlačítko Material designu v pravém dolním rohu, tlačítko slouží k vytvoření nového statusu, oznámení o vaší poloze a možnosti nahrát fotku. Velkou nevýhodou je prozatím neprůhlednost horní lišty, jež by měla měnit barvu podle aktuálního zobrazení.

Jestliže si chcete Facebook v Material designu vyzkoušet, musím vás zklamat, prozatím jsou změny pouze ze strany serveru, takže není možné si design jakkoliv aktivovat.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat