Honor X2 či MediaPad X2? První novinka pro letošní MWC

Honor X2 či MediaPad X2? První novinka pro letošní MWC
2015-01-24T08:50:25+02:00
• 24. 1. 2015

Další velký veletrh spotřební elektroniky stojí takřka před námi a s ním začínají opět pomalu vyplouvat první zařízení, která se právě v Barceloně poprvé odhalí veřejnosti. Za několik týdnů startuje letošní ročník MWC, kde nebude chybět ani společnost Huawei. Čínský výrobce podle nejnovějších úniků chystá pravděpodobně k této příležitosti nástupce pro model MediaPad X1 nebo Honor X1.

honor-x2 (1) honor-x2 (3) honor-x2 (2)

Minulý ročník přinesl MediaPad X1 se 7palcovým displejem, takže nelze vyloučit, že by Huawei nenavázal na zavedenou tradici. Nicméně do hry můžeme také přidat model Honor X1, který díky svým rozměrům nemá daleko od staršího MediaPadu X1. Zveřejněné snímky zachycují celokovovou šasi patřící zřejmě jednomu z připravovaných modelů. Každopádně její rozměry hrají více do karet modelu Honor X2.

Už v minulosti se hovořilo o Honoru X2 včetně možné výbavy, kam patří Full HD displej, 3GB operační paměť RAM nebo osmijádrový procesor Kirin 925 z vlastní dílny. Válka čínských výrobců má mít vliv na konečnou prodejní cenu. Ta by měla atakovat hranici 1 999 jüanů (tj. cca 7 880 Kč bez DPH), což vypadá slušně, pokud bude dodržena spekulovaná výbava. Nakonec nezbývá nic jiného, než vyčkávat na bližší informace.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat