5 aplikací ze storu – zajímavé widgety iOS

5 aplikací ze storu – zajímavé widgety [iOS]
2015-01-21T13:00:09+02:00
• 21. 1. 2015

iOS-8-widgets1

Clips

Tato aplikace je velmi povedené rozšíření při kopírování a vkládání textu a může sloužit i jako takové výstřižky. Pokud zkopírujete nějaký text do schránky, Clips o něm hned ví a po otevření notifikační lišty či samotné aplikace jej lze sem dočasně umístit. Výhodou je také podpora obrázků. Posléze vidíte seznam posledních výstřižků. Pokud se jedná o odkaz, tak jej lze zkopírovat různými způsoby, buď jen samotný nebo i s názvem stránky. Po zakoupení verze Pro můžete své zkopírované položky synchronizovat mezi iOS zařízeními. V základu je ale Clips zdarma.

IMG_5044 IMG_5043

logo-app Clips - Copy and paste anywhere with widget and keyboard Developer Zdarma iOS

Vidgets

Vidgets je široce přizpůsobitelná sada widgetů. Do notifikační lišty si tak můžete přidat světové hodiny, kalendář, časovač, stav baterie, volné místo, volná paměť RAM, aktuální využití procesoru, aktuální využití mobilní či WiFi sítě, kompas, speedometr a nakonec také počasí. Mnoho z těchto funkcí mi přijde zbytečných, jako například čas či stav baterie, které neustále vidím ve status baru. Jako užitečné však vítám zobrazení volného úložiště či vytížení mobilní sítě.

IMG_5046 IMG_5047

logo-app Vidgets Developer Zdarma iOS

Moje výplata

Velmi jednoduchá, však povedená aplikace. Jejím cílem je ukazovat, za jak dlouho vám přijde další výplata. To může být někdy pro někoho deprimující, proto není Moje výplata pro každého. Widget je velmi jednoduchý a pěkný. To samé lze říci i o designu apky. Nastavit si pak můžete, jaký den v měsíci vám výplata přijde. Pokud by pak tento den připadal na víkend, bude datum výplaty automaticky posunut na nejbližší pracovní den.

IMG_5045 IMG_5040

Clear

Jednoduchý a zároveň gesty prošpikovaný úkolovník. V nejnovější verzi přibyl widget pro notifikační lištu, který zobrazuje úkoly s časovým omezením. V samotné aplikaci si můžete vytvářet různé seznamy úkolů. Připomínky mažete gestem, jiným gestem pak přidáte nové. Potěší možnost změny barvy a synchronizace s úložištěm iCloud.

IMG_5049 IMG_5051

logo-app Clear Todos Developer Zdarma iOS

ČSFD.cz

Tato aplikace je v AppStore již delší dobu, nedávno se ale dočkala nové verze s označením 2.1. Ta přinesla především užitečný widget do notifikační lišty iOS 8. Tento widget vám totiž každý den zobrazí výběr toho nejzajímavějšího z programů televizí. U každého filmu pak také rovnou vidíte žánr, rok výroby a v kolik a kde ho lze sledovat. Aplikace pak také nabízí nový plochý design.

IMG_5050 IMG_5052

logo-app ČSFD.cz Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat