Uniklé specifikace a fotografie Microsoft Lumia 435

Uniklé specifikace a fotografie Microsoft Lumia 435
2014-12-15T09:50:22+02:00
• 15. 12. 2014

Zhruba před měsícem se objevil nový, zároveň první, model Microsoft Lumia 535 od redmondského giganta. Nyní by tato nová řada měla dostat nový model pod jménem Microsoft Lumia 435. Specifikace nového modelu procházely webem i společně s jednou fotografií.

gsmarena_001

Již podle jména zařízení nemůžeme očekávat žádný skvělý telefon. Na přední straně smartphonu nalezneme 4″ displej s rozlišením WVGA (640 x 480 pixelů), což vychází na 235ppi. Hlavní fotoaparát bude disponovat pouze 5MPx senzorem. Uvnitř zařízení najdeme základní chipset Qualcomm Snapdragon 200. Podle těchto specifikací, můžeme věřit tomu, že zařízení je určeno pro rozvíjející se státy a trhy. Z toho jde také vyvodit, že zařízení nalezneme i v dualSIM verzi.

Fyzické rozměry zařízení jsou 118,1 x 64,7 milimetrů. Smartphone bude poháněn BV-5J baterií, která bude vyráběna exkluzivně pro tento model. Unikátní model baterie zařízení rovněž poukazuje na to, že model se již v Indii testuje. Měl by vyjít v blízké budoucnosti, a tak určitě o tomto zařízení brzy uslyšíme znovu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat