HP odhalilo Slate 6 VoiceTab II

HP odhalilo Slate 6 VoiceTab II
2014-12-01T15:50:57+02:00
• 1. 12. 2014

Po necelém roce, kdy v únoru na veletrhu MWC v Barceloně byla představena první generace modelu Slate 6 VoiceTab, uvádí společnost Hewlett Packard na trh druhé pokračování tohoto tabletu s funkcemi běžného telefonu. Zařízení s názvem Slate 6 VoiceTab II neprošlo žádným výrazným vylepšením oproti předchůdci a je také zatím k dispozici jen pro indické zákazníky. Rozšíření na ostatní trhy by mohlo následovat postupem času.

HP-Slate-6-VoiceTab-II HP-Slate-6-VoiceTab-II (2)

Tablet disponuje 6palcovým IPS displejem s rozlišením 720 x 1 280 pixelů, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor Marvell PXA1088 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz po boku 1 GB operační paměti RAM. Úložiště v základu pojme 16 GB dat a další rozšíření zajišťuje slot na paměťové microSD karty. Celkovou výdrž zajišťuje Li-Po baterie s kapacitou 3 000 mAh. Kromě zmiňované podpory telefonních hovorů navíc nabízí dva sloty na SIM kartu.

Seznam specifikací čítá pouze dvě hlavní změny. Vzadu čeká lepší 8megapixelový fotoaparát (dříve 5 MPx) a uvnitř běží novější Android 4.4 KitKat (dříve 4.2 Jelly Bean). Zbývající výbava například ještě zahrnuje přední 2megapixelový fotoaparát nebo podporu 3G připojení. Americký výrobce prodává model v Indii za 15 999 rupií (tj. cca 5 704 Kč bez daně). Kdy a za jakou cenu bude dostupný jinde, není doposud upřesněno.

HP-Slate-6-VoiceTab-II (1)

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat