S Mr.Coffee od Belkinu si připravíte kávu z telefonu

S Mr.Coffee od Belkinu si připravíte kávu z telefonu
2014-11-17T09:00:53+02:00
• 17. 11. 2014
1

Připravit si šálek kávy přímo z vaší postele nemusí být již žádným sci-fi. Jeden z nejznámějších výrobců příslušenství pro chytrá zařízení se právě zasadil o zařazení tohoto zajímavého produktu na trh do volného prodeje. Americká společnost Belkin oficiálně představila kávovar s názvem Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker, který dokáže komunikovat s bezdrátovou technologií WeMo.

Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker MeWo (5)

Přes jakékoliv chytré zařízení můžete vzdáleně ovládat tento chytrý kousek domácího spotřebiče v kuchyni, a to od samotného plánování, sledování přípravy až po různé přizpůsobení výrobního procesu. Veškerá komunikace překvapivě neprobíhá přes Bluetooth, ale přes bezdrátový internet WiFi, čímž odpadá mnohdy obtížné párování. V nastavení je například možné si zvolit, v kolik hodin má být přesně káva hotová

Dále lze zkontrolovat teplotu vody před vypuštěním do filtračního koše, která dosahuje až na ideálních 205 stupňů Celsia. Přitom kávovar k naplnění celé konvice potřebuje 8 minut. Každopádně výrobce jej osadil i přehledným panelem a LED indikátory pro případ manuálního ovládání. Závěrem zbývá dodat cenu 149,99 dolarů (tj. cca 3 317 Kč bez daně) nebo kompatibilitu s Androidem ve verzi minimálně 4.0 a iOS od 7.0.

Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker MeWo (3) Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker MeWo (2) Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker MeWo (1) Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker MeWo (4)

Zdroj: belkin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

„ideálních 205 stupňů Celsia“ – to musí být mazec, 205 Celsia. Fahrenheita by to byla nuda, taková skoro vroucí voda… ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat