Acer představil nový Iconia Talk S

Acer představil nový Iconia Talk S
2014-11-24T14:30:14+02:00
• 24. 11. 2014

Na domácí půdě představila společnost Acer novinku v podobě tabletu, která si vysloužila jméno Iconia Talk S. Podle názvu může být většině jasné, že zařízení nabídne funkce z chytrého telefonu, díky nimž případní majitelé budou moci uskutečňovat běžné hovory. Tchajwanský výrobce samozřejmě také nezapomněl přidat oblíbenou funkci dual-SIM. Další dobrou zprávou je podpora sítí 4. generace.

Acers-Iconia-Talk-S (3)

Tablet v přední části vyplňuje 7palcový IPS displej s rozlišením 720 x 1280 pixelů a 2megapixelová kamerka. Hardwarovou část si vzal na starost 64bitový procesor Snapdragon 410, který má 4 jádra s taktovací frekvencí 1,2 GHz a grafický čip Adreno 306. Ten do budoucna potvrzuje možnou aktualizaci na nejnovější systém Android 5.0 Lollipop, přičemž v základu najdete předinstalovanou verzi 4.4 KitKat.

Acers-Iconia-Talk-S (1) Acers-Iconia-Talk-S (2)

Úložiště má velikost 16 GB s podporou paměťové microSD karty až do výše 128 GB. Za to u operační paměti RAM se budete muset spokojit s 1 GB. Zadní část zabírá 5megapixelový fotoaparát, kterému chybí přisvětlovací LED dioda a baterie s kapacitou 3 780 mAh. Ve zbývajících specifikacích stojí za zmínku funkce WiFi 802.11n nebo Bluetooth 4.0. Oficiální prodej začne v nejbližších dnech za cenu okolo 250 dolarů (tj. cca 5 583 Kč bez daně).

Acers-Iconia-Talk-S

Zdroj: android.hdblog.it

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat