Tesco Hudl 2 – super výkon za slušnou cenu

Tesco Hudl 2 – super výkon za slušnou cenu
2014-10-08T11:00:09+02:00
• 8. 10. 2014

Levné tablety nemusí dobývat trhy jen v zemích, jako je Čína nebo Indie. Podobné myšlenky se již v minulém roce chytila také britská společnost Tesco, kterou u nás známe především díky síti supermarketů. Ta v týdnu oficiálně odhalila druhou generaci svého tabletu s názvem Hudl 2. Model přichází s lepší výbavou a za stále velmi lákavou cenu. Zda naváže na úspěch první verze, kdy za první 3 dny jich bylo prodáno 35 000 kusů, ukážou následující dny. Silná poptávka se nakonec zasloužila o 750 000 prodaných zařízení.

Hudl2

Jeho přední část zabírá 8,3palcový displej s Full HD rozlišení a hustotou pixelů 265 PPI. Vnitřní část vyplňuje čtyřjádrový procesor od Intelu taktovaný na frekvenci 1,83 GHz po boku 2GB operační paměti RAM. Úložiště má kapacitu 16 GB s možností rozšíření pomocí microSD karty. Dále prodejce u baterie slibuje výdrž až 8 hodin na jedno nabití. Záznamy bude možné pořizovat přední 1,2MPx kamerkou nebo 5megapixelovým fotoaparátem.

Kvalitnější zvukový výstup zajistí technologie Dolby. Tablet nabídne předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat. V obchodech se údajně objeví neuvěřitelných 64 barevných kombinací. Z volně prodejného příslušenství stojí ještě za zmínku různé ochranné obaly, sluchátka nebo dotyková pera. Start prodeje byl stanoven na 8. října za cenu 129 liber (tj. cca 4 504 Kč bez daně). Přitom v případě využití bodů z Clubcard lze snížit cenu až na 65 liber (tj. cca 1 427 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat