QuickEdit Text Editor – textový editor první třídy s rozsáhlými možnostmi

QuickEdit Text Editor – textový editor první třídy s rozsáhlými možnostmi
2014-10-13T09:00:29+02:00
• 13. 10. 2014

Po krátké pauze zde opět máme výtvor jednoho z uživatelů XDA fóra. Nyní je to opravdu pěkný a dobře propracovaný textový editor, jenž podporuje téměř 50 programovacích jazyků a velmi dobře zobrazuje jejich syntax.

Samozřejmě v Obchodu Play můžete nalézt mnoho a mnoho textových editorů, ovšem tento se zdá být jedním z těch nejkvalitnějších. Jeho podpora je opravdu dobrá a zvýraznění syntaxe funguje, jak má. A to není vše, celá aplikace, vzhledem k objemu dat, je velmi malá, a přesto svižná i při čtení velkých souborů. Navíc téměř nezaznamenáte záseky i na slabších zařízeních, což je určitě velké plus.

V aplikaci ještě naleznete dalších pár užitečných funkcí, jako například undo a redo (krok vzad a vpřed), odsazování nebo přímý výběr barvy pomocí color pickeru. Za zmínku jistě stojí i možnost změnit kódování souboru, možnost kdykoliv změnit zvýraznění syntaxe či zdařilé vyhledávání/nahrazení slov.

Odkaz na autorovo vlákno s aplikací na XDA fóru.

Podporované programovací jazyky:

  • Assembly (AGC/AEA), Bash, Basic, C, C#, C++, CSS, Clojure, Dart, Erlang, F#, Go, HTML, Haskell, Java, JavaScript, LLVM, LaTeX, Lisp, Lua, Makefile, Matlab, Mumps, Nemerle, OCaml, PHP, Pascal, Protocol Buffers, Python, R, R Documentation, Ruby, Rust, S, SML, SQL, Scala, TCL, VBScript, VHDL ’93, Visual Basic, Wiki, XML, XQuery, YAML.

 

logo-app QuickEdit Text Editor Rhythm Software Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat