OnePlus upraví systém objednávek

OnePlus upraví systém objednávek
2014-10-20T18:55:23+02:00
• 20. 10. 2014
4

Aktualizováno 20. 10.

OnePlus konečně zpřístupní systém předobjednávek. Díky tomu se již zájemci nebudou muset honit za soutěžemi a podobnými akcemi, kde mohli získat možnost si zakoupit model OnePlus One. Předobjednávkový systém bude k dispozici 27. října v 17:00 našeho času. Bohužel je tu velké ale. Předobjednávky budou fungovat jen jednu hodinu. Nevíme, co k tomuto kroku vede společnost. Možná se jedná jen o nátlakovou marketingovou kampaň.

unnamed (1)

Původní článek 30. 8.

Určitě jste již slyšeli o zařízení jménem OnePlus One. Zařízení poběží na CyanogenMod a je o něj obrovský zájem, jenž plyne z dobře vyvážené ceny.

wpid-wp-1409325745477

Společnost OnePlus si díky obrovskému zájmu vymyslela objednávkový systém, který se příliš neosvědčil. Systém fungoval na základě pozvánek, které byly jen těžko dostupné, pro kohokoliv to byl velký oříšek nějakou získat. Nově bude systém klasický dle předobjednávek, bez nutnosti pozvánky, přičemž si zařízení můžete koupit přímo od výrobce OnePlus. Původní plán společnosti byl zahájit předobjednávky v září, což se nepovedlo. Dle nových informací budou zařízení dostupné v říjnu tohoto roku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Já už splašil pozvánku v 1. kole warm-upu

Roman Martini

31. 8. 2014, 17:36

Jak to tak vidím, konečně jim došlo, že na prodeji vydělávají překupníci jen ne výrobce OnePlus.
Je to jistě dobré poznání a rozhodně poučení, jen škoda, že to trvalo tak dlouho, no a v podstatě ještě trvá, protože v tuto chvíli tedy 31.8.2014 v 17:35 je pořád starý způsob prodeje, tedy pozvánky :-(

Kamal Salama

31. 8. 2014, 1:06

POZDĚ!

Martin Smola

30. 8. 2014, 22:39

Jako zarytý nexusák pro mě nic jiného než další Nexus nepřicházelo v úvahu, do doby, než jsem uviděl OnePlus One a okamžitě se do něj „zamiloval“. Bohužel v době Ingress Helios Anomaly v Praze jsem nesledoval gmail a propásl ofiko pozvánku na černou 64GB verzi a z českých eshopů za poněkud přehnanou cenu kupovat nechci. Proto změnu pozvánkového systému vítám a jakmile to bude možné, beru ho všema deseti.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat