LG odhalilo nový model F60 s LTE

LG odhalilo nový model F60 s LTE
2014-10-05T12:45:18+02:00
• 5. 10. 2014

Stále větší rozmach sítí 4. generace po celém světě nutí výrobce chytrých telefonů postupně zařazovat do nabídky zařízení, která tuto technologii podporují. Dalším takovým je společnost LG a jejich novinka s nesoucím názvem F60. Ten zapadne do nižší střední třídy, kde díky přijatelné ceně může konkurentům slušně zatopit. Navíc některým může letmo připomínat nedávno představený telefon L Fino, v jehož výbavě sice chybí LTE modul, ale například rozlišení fotoaparátu má větší.

LG F60

Model F60 dostal 4,5palcový IPS panel s WVGA rozlišením, čímž hustota pixelů je pouhých 207 PPI. Hardwarová stránka potěší čtyřjádrovým procesorem od Qualcommu taktovaným na frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační pamětí RAM a 4GB úložištěm. To samozřejmě rozšíříte paměťovou microSD kartou. Dále konstrukci zabírá přední 1,3megapixelová kamerka. Vzadu zaujímá místo 5megapixelový fotoaparát s LED diodou. Fanoušci selfie snímků mohou využívat novou funkci, kdy přední displej za tmy slouží jako přisvětlovací prvek.

Celkovou výdrž obstarává 2 100mAh baterie. Softwarovou stránku dostal na starost systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat, který doplňují známé funkce, jako je Knock Code či Gesture Shot. Výbavu uzavírá podpora Bluetooth 4.0, WiFi, A-GPS. Telefon měří 127,5 x 67,9 x 10,6 mm a bude k dispozici ve dvou variantách – bílá, černá. V případě zájmu lze novinku pořídit u operátora Vodafone za necelé 4 tisíce korun.

LG F60 bílý

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat