iOS 8.1 – údajně vyjde již za necelé tři týdny

iOS 8.1 – údajně vyjde již za necelé tři týdny
2014-10-04T13:00:35+02:00
• 4. 10. 2014

Nedávno jsme vás informovali o vydání první betaverze iOS 8.1. V přípravě jsou údajně také verze 8.2 a 8.3. A že Apple opravdu nelení, dokazují poslední informace, podle kterých je vydání finální verze iOS 8.1 téměř za rohem. K vypuštění této verze pro veřejnost má totiž dojít již 20. října. A jaké budou hlavní novinky?

ios-8-1-logo

Především se dočkáme zprovoznění služby Apple Pay. Ta byla představena spolu s novými iPhony 6, které jsou již v některých zemích v prodeji a jejich integrované NFC je jim zatím nanic. Proto Apple také takto urychlil vývoj následující verze. Z posledních let jsme totiž byli zvyklí na vydávání verze x.1 až po novém roce. Dalšími novinky v 8.1 budou již spíše jen drobnosti. Opraveno má být také spoustu chyb v dosavadní verzi 8.0.

Apple-Pay-mobile-payment

Datum vydání, jak jsem již zmiňoval, je pravděpodobně stanoveno na 20. října. To je přesně den před možným konání keynote, na které by měly být představeny nové iPady a možná ještě další novinky. Uvidíme, zda je toto datum pravdivé. Každopádně vydání aktualizace pro iOS a taktéž nových iPadů je již za dveřmi.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat