Lumia Glance screen vám nově zobrazí i informace o počasí

Lumia Glance screen vám nově zobrazí i informace o počasí
2014-10-04T13:30:31+02:00
• 4. 10. 2014

glance

Jednou z výhod Lumií s Windows Phone je Glance screen, neboli obrazovka rychlého přehledu. Díky ní mají uživatelé i po vypnutí displeje přehled o čase a notifikacích, aniž by bylo nutné zařízení znovu probouzet. Tato vychytávka přitom nespotřebovává skoro žádnou energii, o rychlé vybíjení baterie nemusíte mít starost.

S dnešní aktualizací se Glance screen konečně naučil zobrazovat také počasí. Dokáže vám tak sdělit předpověď na dnešní i následující dva dny. Funguje však pouze s výchozí aplikací MSN Počasí, která musí být nastavena jako pozadí na zamykací obrazovce. Pokud rovněž používáte aplikaci MSN Zdraví a fitness, Glance screen dokáže zobrazit data i z ní. Opět ale platí, že musí být nastavena na zamykací obrazovce.

S aktualizací Glance screen ale jen nezískal výše zmíněné funkce, ale také jednu ztratil. Možnost přidat vlastní text, která se hodila například pro zobrazení svého kontaktu při ztrátě telefonu, zmizela. Pokud tak tuto funkci oželíte, stačí nainstalovat aplikaci obrazovka rychlého přehledu z Windows Phone Store.

[winphone]obrazovka-rychlého-přehledu/106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb[/winphone]

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 925 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.

Zdroj: wmpoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat