Fitbit Surge, Charge a Charge HR – nové náramky společnosti Fitbit

Fitbit Surge, Charge a Charge HR – nové náramky společnosti Fitbit
2014-10-28T08:40:48+02:00
• 28. 10. 2014
1

Náramky společnosti Fitbit patří mezi špičku ve své kategorii. Díky propracované aplikaci můžete po spárování s chytrým telefonem podrobně sledovat svou aktivitu. Nově se na trh dostává Fitbit Surge.

 phprqvpxc

Fitbit Surge podporuje v základu funkce, které známe již od ostatních náramků této společnosti. Budete si s ním tak moci měřit kroky a jinou aktivitu. Výhodou však je přítomnost GPS, takže pro funkčnost náramku jej nebudete muset nutně párovat s telefonem.

Kromě toho je tento model vybavený úsporným LCD displejem, takže může posloužit jako chytré hodinky. Náramek disponuje také osmi dalšími senzory, které uživatelům budou měřit spálené kalorie, ušlé kroky, srdeční tep a další. Pokud se přeci jen rozhodnete náramek propojit s chytrým telefonem, budete moci přijímat telefonáty nebo uvidíte textové notifikace. Dále by mělo být umožněno ovládání hudebního přehrávače.

simple.b-dis-jpg.h0bbae5c4f9f1344ca6e8825f4b9d22ea

 

Fitbit Surge, zdroj: www.fitbit.com

Z dalších specifikací je třeba zmínit, že je náramek voděodolný. Kromě toho jej lze spárovat se zařízeními s operačním systémem Android nebo iOS. Pro párování s přístroji poslouží technologie NFC. Samozřejmě lze využít i technologie Bluetooth. Co se týče výdrže, dle oficiálních materiálů, je zmíněna výdrž až 5 dní.

Fitbit Surge bude dostupný v obchodech za cenu 250 dolarů (5 452 Kč). Náramek ještě není oficiálně v prodeji. Zájemci si jej nicméně mohou již nyní předobjednat.

Kromě Fitbit Surge došlo k představení ještě dvou náramků. Ty nesou označení Charge a Charge HR. Jedná se prakticky o totožné náramky, které jsou určené především k měření aktivity. Na rozdíl od Fitbit Surge disponují menším displejem. Kromě měření aktivity lze také přijímat notifikace z vašeho telefonu. Náramky řady Charge navíc disponují funkcí Auto Sleep, kde dochází k monitorování vašeho spánku.

charge  chargeHR

Fitbit Charge (vlevo) vs. Fitbit Charge HR (vpravo), zdroj: www.fitbit.com

Výrobce se pyšní tím, že došlo k vylepšení stávající funkcionality, kterou znají například majitelé Fitbit Force. Nechybí ani funkce tichého buzení. Prvním rozdílem mezi verzí Charge a Charge HR je způsob zapínání náramku. Charge HR má zapínání podobné tomu, které znáte u běžných náramkových hodinek. Kromě toho model Charge HR disponuje také senzorem monitorující srdeční tep.

Fitbit Charge je již nyní dostupný za cenu 130 dolarů (2 835 Kč). Fitbit Charge HR lze zatím pouze předobjednat za cenu 150 dolarů (3 271 Kč).

Zdroje: fitbit.com, pocket-lint.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Super, konečně něco, co začíná vypadat trochu použitelně. Doufám, že se můžeme těšit na recenzi.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat