CAT S50 – odolný ještě odolnějším?

CAT S50 – odolný ještě odolnějším?
2014-09-06T08:00:54+02:00
• 6. 9. 2014
1

Známý výrobce odolných chytrých telefonů, společnost Caterpillar, uvedla na mobilní trh další novinku. Zařízení tentokrát nese označení S50 a výrobce samozřejmě opět zapracoval na větší odolnosti, která se u jejich telefonů řadí na první místo. Na pohled nenajdete příliš velký rozdíl oproti jeho předchůdcům. Nicméně mírný posun směrem kupředu lze zpozorovat i v hardwarové části.

Cat S50 (1)Cat S50 (2)

Model S50 disponuje 4,7palcovým displejem s HD rozlišením, kterému výkon dodává čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,2 GHz. Úložiště má v základu velikost 8 GB. Rozšíření obstarává slot na paměťovou microSD kartu. Snímky bude možné pořizovat 8megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Ze seznamu specifikací také stojí za zmínku podpora sítí 4. generace. Softwarová část potěší systémem Android ve verzi 4.4 KitKat bez jakýchkoliv úprav.

Vysokou odolnost kromě známé certifikace IP67 zajišťuje ochrana MIL-810G. Ke všemu čelní panel byl osazen netříštivým sklem. Výrobce ve specializovaném obchodě CAT App Store vybral přes 1 000 aplikací užitečné pro budoucí uživatele. Prodejní cena v Evropě startuje na hranici 479 eur, což při přepočtu vychází na 10 239 Kč bez DPH.

Cat S50 (5)Cat S50 (3)Cat S50 (4)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomáš Frühauf

6. 9. 2014, 9:16

Je krásný vidět že ten Android je fakt vanilla a vůbec neupraven, jen se divím že všude cpou ještě tu starou SMS aplikaci místo Hangouts.. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat