Alcatel Onetouch Hero 8 – tablet s 8jádrovým procesorem

Alcatel Onetouch Hero 8 – tablet s 8jádrovým procesorem
2014-09-04T20:40:40+02:00
• 4. 9. 2014

Na veletrhu v Berlíně byl dnes představen nový tablet společnosti Alcatel. Na poli chytrých telefonů se může Alcatel pyšnit solidní nabídkou. Zuby si však brousí i na další odvětví, a tím jsou právě tablety. A na co se můžeme tedy těšit?

     ALCATEL-ONETOUCH-HERO-8-4

Alcatel Onetouch Hero 8 disponuje 8palcovým displejem s rozlišením 1920 x 1200. O plynulý chod zařízení se postará 8jádrový procesor od společnosti MediaTek. Procesor je dále doplněný o 2 GB operační paměti. Zájemci o tento model budou mít k dispozici 16 GB interní paměti s možností dalšího rozšíření pomocí microSD karty až o 32 GB. Nechybí ani dvojice fotoaparátů. Zadní strana přístroje je vybavena 5MPx kamerkou. Přední strana disponuje 2MPx fotoaparátem.

ALCATEL-ONETOUCH-HERO-8-2ALCATEL-ONETOUCH-HERO-8-5

Z další výbavy můžeme zmínit například podporu Wi-Fi nebo Bluetooth. Alcatel Onetouch Hero 8 bude dostupný také ve dvou variantách, při čemž jedna z nich bude s podporou LTE sítí. Tabletu dodává energii baterie s kapacitou 4 060 mAh. To vše se ukrývá v těle tenkém 7,3 mm a vážícím 310 gramů.

 ALCATEL-ONETOUCH-HERO-8-6

Tablet obdržel certifikaci Miracast, takže lze přenášet audio a video soubory z tabletu přímo do televizoru nebo monitoru. Kromě toho je přístroj vybavený funkcí TV Mate, pomocí které lze ovládat televizor. K zařízení bude jako doplněk dostupný obal MagicFlip LED, který kromě běžné ochrany tabletu nabídne také notifikace pro příchozí upozornění.

Hero 8 má být k dispozici ještě ke konci září. Konkrétní datum nicméně nebylo ještě stanoveno. Stejně tak ani cena, takže na tyto údaje si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat