Wally – Material design a nepřeberné množství tapet

Wally – Material design a nepřeberné množství tapet
2014-08-16T10:54:14+02:00
• 16. 8. 2014

Hledání dobrých tapet pro zařízení je, téměř vždy, těžká záležitost. V Obchodu Play, ale i v jiných obchodech s aplikacemi, máte obrovský výběr aplikací, jež vám poskytnou nepřeberné množství tapet. Ovšem jak se blíží vydání nové verze Androidu, do popředí se dostávají aplikace, které už obsahují podobnou funkčnost i vzhled. Na to myslel i vývojář jménem Musenkishi, který pochází ze Švédska. Navrhl aplikaci, ve které je velmi jednoduché se orientovat a zároveň vám poskytne tolik tapet, kolik snad jen potřebujete.

dt-wpop dt-wrad dt-wfav

Na obrázcích výše jsou vidět tři ze čtyř karet, jež v aplikaci najdete. První, výchozí karta, vám ukáže ty nejpopulárnější tapety, společně s jejich rozlišením a možností si danou tapetu přidat mezi své oblíbené. Třetí karta vám zobrazí náhodně vybrané tapety. Ve čtvrté už jsou zobrazeny ty, které jste označili jako vaše oblíbené. Je zde možnost tyto obrázky buď to nastavit jako tapetu zařízení, nebo je vymazat z tohoto seznamu.

Nyní nám tedy zbývá poslední, v řadové pozici druhá, karta a tou je vyhledávání. Samotné vyhledávání je velmi rychlé a skvěle fungující, jak se budete moci přesvědčit ve videu pod článkem. Zároveň zde máte možnost vyhledávat podle parametrů jako například: název, hodnocení, barva, datum nahrání tapety, kategorie, rozlišení a mnoho dalšího.

dt-wsea dt-wfil

Jak jsem již zmínil, celý vzhled aplikace je ve stylu Material design, a tak se dočkáte různě barevných karet, vyladěných přechodů a velmi pěkné animace na aktualizování obsahu, což můžete vidět v kartě náhodně vybraných tapet. Celá aplikace je velmi svižná a během používání se ani jednou nezasekla. Pokud byste se chtěli o ní dozvědět něco přímo od vývojáře, můžete navštívit jeho oficiální stránky.

Aplikace je dostupná pro Android verze 4.0 a vyšší. Všechny obrázky, které se zobrazují v aplikaci, jsou aktuálně z webu WallBase.

logo-app Wally Musenkishi Zdarma ANDROID

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat