Lenovo plánuje osmijádrový model X2

Lenovo plánuje osmijádrový model X2
2014-08-28T09:00:05+02:00
• 28. 8. 2014

Databáze čínského telekomunikačního úřadu známého pod názvem TENAA schvalující různá zařízení na trh odkrývá další zajímavé zařízení. Tentokrát se úniku nevyhnula společnost Lenovo, která podle všech indicií připravuje dvojici modelů X2. Jejich specifikace je mohou vystřelit do vyšších pater střední třídy chytrých telefonů, kde u jednoho z nich bude mít hlavní slovo osmijádrový procesor.

Lenovo

Čínský výrobce pracuje na dvou verzích X2-CU a X2-TO, přičemž jedna má osmijádrový procesor od neznámého dodavatele. Kdežto druhou pohání pouze dvoujádrový procesor s taktovací frekvencí 2,2 GHz. Dále zbývající prvky výbavy jsou již bez jediného rozdílu. Čili konstrukci o rozměrech 140,2 x 68,6 x 7,27 mm vyplňuje z přední strany 5palcový IPS displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů.

Zatímco záda nesou 13megapixelový senzor fotoaparátu, tak čelní část dostala 5MPx kamerku. Hardwarovou stránku doplňuje 2GB operační paměť RAM a úložiště ve variantě 16 nebo 32 GB. Oba modely poběží na systému Android ve verzi 4.4 KitKat. Oficiální představení lze očekávat v nejbližších dnech, možná na veletrhu IFA v Berlíně. Informace týkající se dostupnosti či prodejní ceny budou rovněž známy až po uvedení na mobilní trh.

Lenovo-X2 Lenovo-X2 (2) Lenovo-X2 (1) Lenovo-X2 (3) Lenovo-X2 (4) Lenovo-X2 (5) Lenovo-X2 (6)

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat