Huawei Ascend P7 ve speciální fotbalové edici

Huawei Ascend P7 ve speciální fotbalové edici
2014-08-01T11:45:14+02:00
• 1. 8. 2014

Fanoušci značky Huawei či fotbalového klubu Arsenal FC z Anglie se mohou radovat z uzavřeného partnerství, ze kterého vzešla speciální edice chytrého telefonu Ascend P7. Vnitřní výbava telefonu byla zachována. Menší úpravy lze především zpozorovat v zadní části a u softwarové stránky, kde majitelé najdou tematický obsah. Novinka nesoucí označení Ascend P7 Arsenal Edition je prozatím dostupná ve velmi omezené míře.

 

Ascend P7_Arsenal Edition_

Pro připomenutí model nabízí 5palcový displej s Full HD rozlišením, čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,8 GHz, 2GB operační paměť RAM, 13MPx fotoaparát, přední 8MPx senzor, systém Android 4.4 KitKat, 2500mAh baterie nebo podpora sítí 4. generace. V tomto případě má úložiště velikost 64 GB. Záda zabírá exkluzivní prvek v podobě klubového znaku Arsenalu pod sklem Gorilla Glass 3.

V menu telefonu čeká řada fotbalových motivů, tapet, speciální nabídky, fotografie, slavné hodiny z původního stadionu a například předinstalovanou hru FIFA 2014. Jednou z možností, jak získat toto zařízení, je navštívit jejich webové stránky. Tam můžete vyplnit registraci, která vás zařadí do slosování nejen o Ascend P7 Arsenal Edition.

Ascend P7_Arsenal Edition_Group Players Shot_

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat