Galaxy Star 2 Plus: jen další model od Samsungu

Galaxy Star 2 Plus: jen další model od Samsungu
2014-08-01T14:23:40+02:00
• 1. 8. 2014
1

Společnost Samsung neústupně představuje jeden model za druhým, ale stále bez velkých proměn. Protentokrát se jihokorejský výrobce zaměřil na indický trh, pro který představil model Galaxy Star 2 Plus pod kódovým označením SM-G350E. I když prodej nebyl ještě zahájen,  oficiální stránky nabízejí veškeré informace včetně produktových snímků. Ve srovnání s předchozím modelem má tato novinka nahoru v mnoha směrech.

Galaxy Star 2 Plus

Zařízení disponuje 4,3palcovým displejem zaujímajícím rozlišení 480 x 800 pixelů. O výkon se bude starat neupřesněný procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz a 512MB operační paměť RAM. Úložiště v základu dosahuje na 4 GB, přičemž další rozlišení zajišťuje slot na paměťovou microSD kartu. Do zadní části si našel cestu 3megapixelový fotoaparát společně s přisvětlovací LED diodou.

Kapacita baterie uvnitř se zastavila na hranici 1 800 mAh. Uživatele doprovodí prostředím systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Jestliže srovnáme Galaxy Star 2 Plus s předchůdcem bez přívlastku Plus, narážíme na větší displej, procesor s větší frekvencí, kvalitnější senzor fotoaparátu nebo větší baterii. Doporučená prodejní cena byla stanovena na 7 335 rupií, což v přepočtu vychází na cca 2 492 Kč bez daně.

Zdroj: maktechblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Igor Ďurček

1. 8. 2014, 15:13

Dalsi zbyytocny Samsung….. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat