Alcatel OneTouch Idol X+ koupíte oficiálně v Česku

Alcatel OneTouch Idol X+ koupíte oficiálně v Česku
2014-08-13T09:15:18+02:00
• 13. 8. 2014

Čínský Alcatel uvedl na náš mobilní trh novinku v podobě modelu OneTouch Idol X+, který v nabídce výrobce nahrazuje hlavního předchůdce. Telefon se dočkal řady vylepšení, kde v úvodu stojí zmínit výkonnější procesor od MediaTeku, větší úložiště, lepší baterii nebo kvalitnější reproduktory. Nejen to v sobě skrývá tělo o tloušťce pouhých 8,1 mm. Navíc ještě v prodejním balení potěší přibalená sluchátka od společnosti JBL.

IDOL X+ Spin White Special V1.0 IDOL X+ Spin White Back-Right V1.0

Přední část zabírá 5palcový IPS displej s Full HD rozlišením, kterému dodává výkon osmijádrový procesor MT6592 s frekvencí 2 GHz a 2GB operační paměť RAM. Úložiště v základu pojme 32 GB uživatelských dat, přičemž po odečtení systémových souborů zůstává k dispozici 28,3 GB. Zadní panel zabírá 13,1megapixelový fotoaparát doplňován přisvětlovací LED diodou a 2 500mAh baterie.

Softwarovou stránku zajišťuje systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Aktualizace na nejnovější verzi 4.4 KitKat by měla majitelům dorazit někdy až na podzim tohoto roku. Zbývající seznam specifikací zahrnuje podporu funkce dual-SIM, WiFi, GPS, A-GPS, Bluetooth 4.0, DLNA, FM rádio či sluchátkový zesilovač Maxim 9720. Zařízení je dostupné v černém a bílém provedení za cenu 8 990 Kč včetně DPH.

IDOL X+ Spin Black Back V1.0 IDOL X+ Spin Black Left-Side V1.0

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat