„Nokia by Microsoft“ brzy na prvních Nokiích

„Nokia by Microsoft“ brzy na prvních Nokiích
2014-07-01T07:50:37+02:00
• 1. 7. 2014

Zahraniční zdroj Evleaks, známý často věrohodnými úniky informací, přinesl zprávu, podle které název Nokia zcela nevymizí z mobilního trhu. Přitom společnost Microsoft teprve před dvěma měsíci konečně uzavřela celý obchod ve výši 5,44 miliard euro, kde předmětem byla právě Nokia. Výrobce se sídlem v americkém Redmondu chce údajně i přes koupi zachovat na zařízeních tuto legendární značku.

Nokia by Microsoft

Onen důvod musí být samozřejmě každému jasný. Silná značka, na kterou stále slyší mnoho uživatelů po celém světě. Pokud vyjednání kolem licenční dohody úspěšně dotáhnou do úplného konce, tak zařízení začnou nosit název „Nokia by Microsoft“. V současné době mají být jednání již v závěrečné fázi. Změny pocítí nejen oblast chytrých telefonů, ale rovněž nabídka tabletů.

Tablety doposud známé pod označením Surface převezmou označení od chytrých telefonů, což znamená, že nově ponesou název Lumia. Těmito kroky Microsoft chce evidentně sjednotit označení svých produktů. Každopádně žádné oficiální náznaky prozatím neexistují, i když všechno může brzy nabrat zcela jiný směr.

Zdroj: evleaks.at

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat