LG uvedlo zmenšeninu svého top modelu – G3 Beat

LG uvedlo zmenšeninu svého top modelu – G3 Beat
2014-07-17T10:10:56+02:00
• 17. 7. 2014

Po samotném top modelu výrobce většinou přichystá jeho mini verzi mířenou spíše do vyšší střední třídy. U LG tomu není jinak a po novince G3 nyní přichází model G3 Beat. Ten má nabídnout kompaktnější rozměry, i když s 5 palcovým displejem se již o žádnou mini verzi nejedná.

LG_G3_beat-1024x754

 

Displej má tedy úhlopříčku 5 palců a rozlišení pouze 720p (1280×720). To je oproti „velké“ G3 propastný rozdíl, ta nabízí rozlišení QHD (2560×1440). I zde se setkáváme s tenkými rámečky, zobrazovací panel zabírá 74,1 % přední plochy. Uvnitř menšího modelu potom tepe čtyř jádrový procesor Snapdragon 400 v kombinaci s 1 GB RAM. Vnitřní paměť má kapacitu 8 GB a je rozšiřitelná o karty microSD.

G3 B

Fotoaparát má rozlišení 8 MPx a je doplněn také o laserové ostření a LED diodu. Přední kamerka disponuje rozlišením 1,3 MPx a možností pořizovat záznam videa v 720p. LG G3 Beat dále nabízí obvyklou konektivitu včetně LTE. Baterie má kapacitu 2540 mAh a je vyměnitelná. Systémem je pak Android ve verzi 4.4 KitKat s nadstavbou LG UI. Všechny softwarové vychytávky jako Smart Keyboard, Quick Memo+, Gesture Shot a Touch & Shoot by měli být dostupné i zde.

LG G3 Beat půjde do prodeje nejprve v Jižní Koreji a to již 18. července. Ohledně další dostupnosti a ceny zatím nejsou známy další podrobnosti.

 

Zdroj: androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat