Dotekománie doporučuje #49 – Smart tools

Dotekománie doporučuje #49 – Smart tools
2014-07-05T11:50:35+02:00
• 5. 7. 2014
1

V určitých situacích si člověk zasteskne, co by ještě mohla dnešní zařízení umět. Smartphony toho už umí hodně, ale dají se využít i k různým situacím, kdy potřebujete zjistit např. délku nějakého objektu.

Smart tools je balíček několika vychytávek. Nástroje, které obsahuje, jsou velmi dobře využitelné a z vlastní zkušenosti mohu říci, že se opravdu hodí.

unnamed (1)_result

Uvnitř aplikace nalezneme hned několik nástrojů, jedním z nich je pravítko. Tato funkce je velmi přesná hodí se hlavně školákům. Na displeji se vám po zapnutí zobrazí bílé pozadí, přičemž se zobrazí i rovná čára, kde je délka zobrazena v mm a cm. Dalším z mnoha nástrojů je převodník jednotek, ten toho umí taktéž dost a převod s ním vám ulehčí spoustu času. Převádět mezi sebou můžete např. angloamerické jednotky, ale i ty české.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result unnamed (4)_result unnamed (5)_result

Dalším skvělým nástrojem je i kompas, který funguje naprosto bez problémů, a dle mých testů s normálním kompasem, ukazuje světové strany překvapivě přesně. Školákům se bude uričtě hodit i úhloměr, který funguje stejně jako funkce pravítka.

unnamed (6)_result unnamed (7)_result unnamed (8)_result unnamed (9)_result

Aplikace obsahuje i další nástroje, ovšem ty už nemohu doporučit, protože např. detektor kovu je vám úplně k ničemu a nenajdete dle něj zhola nic. Taktéž to platí i o měřiči hluku, který je dle srovnání profi přístroje úplně mimo.

logo-app Smart Tools - nástroje Smart Tools co. 2,46 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Chvilu som to hral asi den som sa s tym hral a po mesiaci som zistil ze mi to zbytocne zabera miesto :D vec je to dobre ale pouzije to mozno 0,1% toho kto si to stiahne a ma v mobile :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat