Acer v srpnu spustí prodej Liquid Jade Plus a Liquid Leap

Acer v srpnu spustí prodej Liquid Jade Plus a Liquid Leap
2014-07-24T19:18:36+02:00
• 25. 7. 2014

Když společnost Acer na konci května letošního roku představila model Liquid Jade, tak by asi nikdo z nás nečekal, že před oficiálním startem prodeje k němu přibude ještě jedna vybavenější varianta. Čínský výrobce sice plánoval spuštění prodeje ve třetím čtvrtletí, ale doposud nepadlo žádné konkrétnější datum. Chystaná novinka pod stejným názvem a jen s přívlastkem Plus bude vynikat dvěma vylepšenými funkcemi.

Acer Liquid Jade + Leap

Základní model Liquid Jade disponuje 1GB operační pamětí RAM a 8GB úložištěm, přičemž připravovaný Liquid Jade Plus dostane dvounásobnou operační paměť RAM (2 GB) a 16GB úložiště. Zbývající seznam specifikací je dále bez výrazných změn, což znamená 5palcový displej, čtyřjádrový procesor od MediaTeku, 2 100mAh baterie, 13MPx fotoaparát nebo podpora funkce dual-SIM. Výbavu uzavře předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat.

První vyrobené kusy mají být údajně k dispozici na mobilním trhu v Německu od srpna za cenu 279 eur (tj. cca 7 668 Kč bez daně). Poté by zařízení mohlo dorazit i na ostatní trhy v okolí. Současně po boku zmiňovaného telefonu přijde rovněž první nositelné zařízení s názvem Liquid Leap za líbivou cenu 99 eur (tj. cca 2 721 Kč). Nakonec ze specifikací stojí za zmínku 1palcový OLED displej, možnost čtení zpráv, přijímání hovorů, ovládání hudebního přehrávače či samozřejmě sledování sportovních aktivit a zdravotního stavu.

Zdroj: teltarif.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat