Vyzkoušejte systém z LG G3 na své G2

Vyzkoušejte systém z LG G3 na své G2
2014-06-22T09:00:05+02:00
• 22. 6. 2014
7

Jestliže patříte mezi spokojené majitele zařízení od LG konkrétně modelu G2, jistě vám neunikla informace o jeho následovníkovi G3.

Nový nástupce byl představen před nedávnem a mohli jste se o něm dozvědět více z našeho článku ZDE. Nové zařízení sebou přináší přepracovaný systém a přepracovaný vzhled. Pokud však nechcete do nového zařízení investovat, a přesto chcete vyzkoušet nové funkce tohoto telefonu, můžete si nainstalovat PORTovanou ROM přímo do předchůdce LG G2.

LG G3

Na fóru XDA se objevily žádosti uživatelů, zdali by se nedala ROM z G3 PORTovat do G2. Dva z nejzkušenějších tvůrců Custom ROM se nad touto myšlenkou pozastavili a nyní jsou k dispozici plně funkční ROM z nového G3.

Pokud si chcete tuto ROM vyzkoušet, samozřejmě můžete. Budete však muset své zařízení ROOTnout a nahrát custom Recovery. Následná instalace je již velmi snadná.

  • Návod na ROOT a nahrání Custom recovery naleznete ZDE

PORTované ROM G3:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Tomáš Beránek

11. 8. 2014, 22:13

Zdravim, podle navodu http://forum.xda-developers.com/showthr … ?t=2432476 jsem se pokusil unrootovat LG G2 ..bohuzel se pri 4% vzdycky zasekne, spadne a sviti cudl RETRY (takhle to muzu delat furt dokola a nic) … Potom jsem se to snazil udelat podle tohoto navodu http://theunlockr.com/2013/11/01/unroot … ons-video/ ….z nejakyho podivnyho duvodu to zacne stahovat vlastni romku (a asi nejspis spatnou) nejspis nekde z ofiku..to sem nechal teda nainstalovat….A ted zapnu telefon, objevi se logo (mimochodem nemuzu se dostat na hard reset) pak zcerna obrazovka a zacnou vyskakovat hlasky jako ze „nanestesti doslo k zastaveni procesu com.android.phone. ..dam ok problikne dalsich par obdonych..pak tam chvilu blika ze doslo k zastaveni android.process.acore. ……..no a nic.. proste to zas muzu tak akorat vypnout. Rady ?

Petra Moravcova

22. 6. 2014, 14:16

Návody i port z G3 je pro všechny verze G2,vybírá se při instalaci v Aroma installer. Ne na všech verzích ale funguje vše jak má, hlavní rozdíl u G3 oproti evropské G2 je přítomnost slotu na sd kartu, takže co jsem tam tak četla, mají uživatelé problém hlavně s chybou v nastavení aplikací. Není to jediná chyba, ale oba porty si uživatelé pochvalují, i přes nějaké ty buš, které se ale u verze 1.0 dají vždycky čekat…

tak jsem to vyzkousel a je to hruza,cirkus v cirkuse.preplacany,hruza.zlatej #paranoidandroid ;)

Nechci nějak zmatkovat, ale ty návody jsou myslím určeny hlavně pro AT&T verzi G2…a problém je, že není G2 jako G2 :D

a na tos prisel,jak,proboha???nesir bludy a paniku.

Na to jsem přišel tak, že jsem se podíval do témat pro root a flash recovery (na které vedou odkazy z tohoto článku)…tam se hovoří převážně o AT&T verzi G2. Root např. pro T-Mobile G2, Sprint G2 a odemčenou D802 vyžaduje trošku jiný postup, u recovery je to snad u každé verze jinak.

Radim Jevický

22. 6. 2014, 10:02

Dostane G2 v oficiální aktualizaci nový vzhled z G3? Nechce se mi to manuálně házet na moji G2…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat