Android Wear – ukázky notifikací

Android Wear – ukázky notifikací
2014-05-29T18:03:26+02:00
• 29. 5. 2014

Androidu Wear je softwarová platforma společnosti Google, jenž je navržená pro nositelná mobilní zařízení. Figuruje zde mnoho výrobců, od HTC po Motorolu, jenž by mohli ve svých chytrých hodinkách mít právě Android Wear již v blízké budoucnosti. Nyní můžeme postřehnout další informace díky zvýšení aktivity Google vývojářského centra (Google’s developer hubs).

android-wear-screens

Vývojář Timothy Jordan právě upozornil na tři příklady uvedené výše. Jsou to některé z jeho oblíbených oznámení v Androidu Wear, včetně mírně znepokojujícího varování od Nest termostatu (nebojte se, zpráva pokračuje a ujišťuje všechny, že kouř je už téměř pryč).  Také můžete vidět kalendář ohlašující blížící se akci, nebo upozornění ze hry Clash of Clans.

android-wear-lead2

Každé oznámení je označeno ikonou v pravém horním rohu, nebo obrázkem na pozadí. Na něm můžete vidět oznámení, jenž jsou dostatečně malá, aby se vešla na jednu stránku. Ovšem Google také představil upozornění, jenž jsou větší a  mohou být i na více stránkách najednou. Ve skutečnosti, je vyžadován pouze krátký kousek zdrojového kódu, pro přidání této funkce do oznamovacího systému Android zařízení. To znamená, že by potom bylo jednodušší pro vývojáře třětích stran pracovat na velikosti oznámení v Androidu Wear.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat