Alcatel OneTouch Idol Alpha na českých pultech

Alcatel OneTouch Idol Alpha na českých pultech
2014-06-10T08:54:43+02:00
• 7. 5. 2014

Do oficiálního prodeje na náš mobilní trh vypustila společnost Alcatel další novinku v podobě chytrého telefonu OneTouch Idol Alpha. Čínský výrobce se tentokrát při jeho vývoji zaměřil na designové provedení, které je viditelně propracované do posledních detailů. Za to vnitřní výbavu můžeme zařadit do průměrné střední třídy.

IDOL ALPHA Champagne Gold special

OneTouch Idol Alpha disponuje 4,7palcovým IPS displejem s HD rozlišením (720×1280 pixelů) doplněným ještě o přední 1,3megapixelovou kamerku. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku taktovaný na 1,2GHz frekvenci, který má k dispozici 1GB operační paměti RAM. Uživatelé mají k dispozici 13,3 GB na interního úložiště z celkových 16 GB. Rozměry dosahuji na přijatelné hodnoty 138 x 66,6 x 7,5 mm při hmotnosti 117,4 gramů.

Zadní část zabírá kromě 2 000 mAh baterie také 13,1megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a přisvětlovací LED diodou. Ostatní výbava zahrnuje systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, A-GPS či DLNA. Nakonec si zaslouží zmínku neobvykle průhledné okraje na horní a spodní hraně potažené kovovým rámečkem. Prodejní balení rovněž vychází ze stereotypu na úkor kovového válce s vylisovaným logem společnosti.

Model zakoupíte ve dvou provedení (šedomodré, zlaté) za doporučenou prodejní cenu 8 990 Kč včetně DPH.

IDOL ALPHA Champagne Gold back-right IDOL ALPHA slate back-left

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat