Philips W6618: základní výbava s 5300mAh baterií

Philips W6618: základní výbava s 5300mAh baterií
2014-04-18T20:00:57+02:00
• 18. 4. 2014

Když se řekne, že společnost Philips na mobilní trh uvedla chytrý telefon, tak mu převážná většina nebude věnovat velkou pozornost. Avšak novinka s označením W6618 od nizozemského výrobce především zaujme baterií, u které slibuje výdrž neuvěřitelných 66 dní v pohotovostním režimu. Vhodnou variantou může být při náročných cestách, kde byste spíše upřednostnili dlouhodobější výdrž před detailněji propracovaným designem.

Philips W6618 Philips W6618 - baterie

Přední část modelu W6618 vyplňuje 5palcový displej s qHD rozlišením. Vnitřní výbava zahrnuje čtyřjádrový procesor od Mediateku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 4GB interní úložiště, které dále rozšíříte vložením paměťové karty typu microSD. U procesoru se má jednat o typ MT6582, měl by nabídnout nejmenší spotřebu energie.

Při zaměření na samotnou baterii zjistíme, že nadprůměrná kapacita má za následek její nevyměnitelnost. Na závěr společnost uvádí úctyhodných 66 dní setrvání v pohotovostním režimu či 33 hodin možnosti telefonovat, což mohou hlavně ocenit outdooroví nadšenci. Vše díky baterii o kapacitě 5300 mAh. Oficiální prodej byl překvapivě odstartován až v Číně za cenu 1 699 Jüanů (tj. v přepočtu 5 423 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat