Moto G Forte oficiálně představen aktualizováno

Moto G Forte oficiálně představen [aktualizováno]
2014-04-03T07:10:58+02:00
• 3. 4. 2014

Aktualizováno 3. 4.

Nakonec bez jakékoliv slávy došlo k představení Moto G Forte v Mexiku. Předpokládali jsme, že se jedná o novou verzi tohoto populárního smartphonu, ale to nakonec nebyla pravda.

test (2) test (1)

Moto G Forte se nijak neliší od původního modelu, pouze je nabízen u tamějšího operátora Nextel s ochranným obalem Moto G Grip Shell, který jej činí odolnějším proti nárazům. Grip Shell se prodává i samostatně na stránkách Motoroly za 19,99 dolarů.

Původní článek 29. 3.

V listopadu minulého roku jsme se dočkali představení levnějšího smartphonu Moto G, který rozhodně nepatří mezi nejvýkonnější a ani mezi nejlevnější. Má rozhodně jiné přednosti, jako je třeba poměr cena/výkon. Za zajímavou částku získáte zařízení, které poslouží zcela běžnému uživateli. O tom jsme se přesvědčili i v naší recenzi.

Následně jsme se dočkali další varianty Moto G, tentokrát s přívlastkem Google Play Edition. Bohužel dostupnost je omezena jen na trh v USA.

Celkově se tento model těší velkému zájmu, což potvrdil Magnus Ahlqvist, korporátní viceprezident v Motorole, v rozhovoru pro DNAIndia. Bohužel nemohl sdělit přesná prodejní čísla, pouze konstatoval, že Moto G je nejprodávanějším smartphonem tohoto výrobce v celé historii společnosti. Zřejmě můžeme očekávat pokračování v této strategii, kdy základem bude opět Moto X (případně druhá generace).

Již nyní se ukazují první informace o další variantě Moto G. V tomto případě by měla projít proměnou zejména konstrukce, která učiní tento model odolnějším. Prozatím máme k dispozici uniklý marketingový obrázek, na kterém můžeme vidět bytelnější Moto G.

Bj2Y0u6CQAArM15

Novinka by měla zamířit do Latinské Ameriky s názvem Moto G Forte. Možná se nebude jednat o jedinou destinaci, kde se dočkají tohoto odolného smartphonu. Informace pocházejí od Evleaks, bohužel neposkytl cokoliv upřesňujícího.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat