Lenovo uvádí na český trh hybridní Miix 2 11

Lenovo uvádí na český trh hybridní Miix 2 11
2014-04-18T15:30:36+02:00
• 18. 4. 2014
1

Jednu novinku mezi hybridní zařízení pro český trh přestavuje pod názvem Miix 2 11 společnost Lenovo. Notebook s odnímatelnou klávesnicí zaručuje možnost přeměny na přenosnější tablet, který čínský výrobce vybavil vynikajícími hardwarovými prvky a otázku softwaru řeší operační systém dodaný Microsoftem. Zařízení do obchodů dorazí ve dvou variantách, kde jenom základní model vyjde na 15 999 Kč vč. DPH (resp. 19 999 Kč s 3G modulem).

Lenovo Miix 2 11_rezim notebook Lenovo Miix 2 11_rezim stojanek

Zařízení nabídne 11palcový displej zaujímající Full HD rozlišení (1920 x 1080 pixelů) vpředu doplněný o 2MPx kamerku pro videokonference. Výkon dostala na starost 4. generace procesoru Core i5 od Intelu, až 8GB operační paměť RAM společně s 256GB interní pamětí na uživatelská data. O lepší zážitek z využívání se postará integrovaná HD grafická karta či reproduktory od JBL. Záda vyplňuje kromě 5megapixelového fotoaparátu také baterie, která při zapnuté WiFi dokáže vydržet v provozu 6 hodin.

Dále funkce VeriFace Pro zajistí přihlašování jednotlivých uživatelů po rozpoznání obličeje. Zbývající výbava zahrnuje systém Windows 8.1, podporu micro-SIM karty (v případě 3G modelu), paměťové microSD karty, micro HDMI, konektor USB 2.0. Nakonec si zaslouží zmínku schopnost přeměny do režimu notebook, tablet, stojan. Notebook zastane práci během cestování, klávesnice zároveň slouží jako kryt displeje, stojan lze využít například při sledování oblíbených filmů a tablet bez pochyby rovněž najde své vhodné uplatnění.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vladislav Kluska

19. 4. 2014, 0:21

Tohle se mi fakt líbí, Lenovo jede :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat