iOcean X8: čínský elegán s autofokusem vpředu

iOcean X8: čínský elegán s autofokusem vpředu
2014-04-21T15:27:12+02:00
• 20. 4. 2014
1

Na boom v podobě tzv. selfie snímků reaguje společnost iOcean, která u nově představeného zařízení, přesněji jeho přední kamerky, použila funkci autofokusu. To má za následek o něco výraznější změnu kvality pořízeného snímku. Eventuální úspěch nijak významného výrobce z Číny by tak mohl nakopnout některé další producenty, kteří na mobilním trhu působí v celosvětovém měřítku.

iOcean X8 - zadní část

iOcean X8 z pohledu specifikací potěší nadprůměrnou výbavou, kam patří 5,7palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon dostal na starost osmijádrový procesor od Mediateku, grafický čip Mali-450 nebo 2GB operační paměť RAM. Záda vyplňuje 14megapixelový fotoaparát a baterie s kapacitou 2 560 mAh. Rozměry konstrukce dosahují na přijatelné hodnoty, což znamená 159 mm x 79 mm x 7,5 mm.

Přední panel ještě doplňuje zmiňovaná 5megapixelová kamerka s automatickým ostřením. Výbavu uzavírá operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Nakonec jej v prodeji na čínském trhu můžeme očekávat v nejbližších dnech za doposud neznámou cenu, ale jak je zvykem, rozhodně nepůjde o závratnou částku.

iOcean X8 - displej iOcean X8 - displej (2)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Is it possible to buy Smartphones or tablets in prague if yes where can i find them especially China Smartphones like the Iocean x8

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat