Panasonic představil nový dual-SIM model P31

Panasonic představil nový dual-SIM model P31
2014-03-14T13:00:32+02:00
• 14. 3. 2014

Panasonic již několik let připouští odchod z mobilního odvětví. Prvně tomu bylo koncem roku 2012, kdy plánoval konec na jaro roku 2013. Poté se dokonce v březnu 2013 objevila zpráva, že o mobilní divizi by měla zájem tchajwanská společnost HTC. Každopádně dnes na mobilním trhu japonská společnost nadále figuruje a do své produktové řady nyní zařazuje telefon s označením P31.

Panasonic P31

Ačkoliv nejde o žádnou vlajkovou loď,  výbavou rozhodně neurazí. Čelo vyplňuje 5palcový displej s rozlišením 480 x 854 pixelů a přední VGA (0,3MPx) kamerka. Uvnitř si našel cestu čtyřjádrový procesor MT6582M od MediaTeku taktovaný na 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM a 8GB interní paměť na uživatelská data. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet, a to až do výše 32 GB.

Do zadní části přišla baterie o velikosti 2 000 mAh včetně 8megapixleového fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Softwarovou výbavu zajišťuje systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Výbavu uzavírá funkce dual-SIM, podpora 3G HSPA+, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, FM rádio. Prodej startuje v Indii za cenu 11 990 rupií (tj. v přepočtu 3 875 Kč), kde jsou k dispozici dvě barevné varianty – bílá, černá. Výrobce nepotvrdil, zda novinka vůbec půjde do celosvětového prodeje.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat