Kryt Wello ochrání iPhone i vaše zdraví

Kryt Wello ochrání iPhone i vaše zdraví
2014-03-07T16:00:50+02:00
• 7. 3. 2014

Americký výrobce Azoi v blízké době přivede na trh s mobilním příslušenstvím povedený kryt pro chytré telefony od kalifornského Applu. Doplněk nesoucí název Wello bude plnit klasickou funkci ochrany a ke všemu navíc nabídne několik senzorů, které se postarají o zdravotní stav samotného uživatele. Výrobci telefonů podobné funkce pomalu vkládají přímo do zařízení, kde prvním takovým příkladem může být Samsung s jejich nejnovějším Galaxy S5.

Wello kryt

Azoi Wello určený pro iPhone ve verzi 4S, 5 a 5S pomocí vestavěných senzorů dokáže sledovat krevní tlak, srdeční frekvencí, teplotu, hladinu kyslíku v krvi nebo EKG vlny. Po přiložení trubičky dokonce uživatele mohou zkontrolovat stav svých plic, což ocení kupříkladu astmatici. Celou řadu informací lze následně spárovat prostřednictvím WiFi do různých trackerů, kde získané hodnoty podají jasný přehled o vašem zdravotním stavu.

V současné době Wello čeká na schválení od úředníků z FDA (Food and Drug Administration), kteří ve Spojených státech vydávají certifikáty pro léčiva a přístroje určené pro použití v USA. Nicméně předobjednávky jsou již spuštěny za cenu 3 970 Kč, přičemž první zákazníci dostanou zboží až na podzim. Nakonec v případě doporučení můžete získat 10 dolarů na svůj účet za každého nového zákazníka.

Zdroje: news.yahoo.com, azoi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat