Google Play Games – přichází „game gifts“

Google Play Games – přichází „game gifts“
2014-03-17T17:08:48+02:00
• 17. 3. 2014
1

Google oznámil novou aktualizaci služby Google Play Games. To souvisí s dnes začínající Game Developer Conference, kde jsme se dozvěděli o několika novinkách. V první řadě musím podotknout, že nedávno jsme se dočkali aktualizace Google Play Games pro platformu Android i v oblasti multi-playeru.

Nyní se stejná novinka dostane i na iOS. Google aktualizuje plugin pro Unity, což by mělo ulehčit vývoj takových her. Ve výsledku budeme moci hrát i napříč platformami.

screenshot_gdc_2014_blog_post

Největším překvapením jsou herní dárky („game gifts“). Bohužel v tomto případě nejde o možnost darování placené hry jinému uživateli. V podstatě se jedná o novinku pro vývojáře, kteří takto budou moci implementovat možnost posílání dárků v podobě předmětů v rámci jedné hry.

Vylepšení se taktéž dočkají služby pro vedení statistik, přičemž změny se dotknou i reklam. Zde budou moci vývojáři přímo lákat na nákupy různých předmětů do her.

Zdroj: android-developers.blogspot.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Ladislav Vondráček

17. 3. 2014, 20:23

Škoda, v tomhle mě Google značně zklamal. Nejsem si úplně jistý, jestli je koncept, který mají hry na FB je až tak úžasný, že ho musel převzít. Mnohem více bych ocenil možnost darovat placenou hru někomu dalšímu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat