Brno již popáté hostí BrMo – setkání mobilních vývojářů

Brno již popáté hostí BrMo – setkání mobilních vývojářů
2014-03-04T20:55:55+02:00
• 4. 3. 2014

Víte, co budete dělat ve čtvrtek 13. 3. 2014 od 19:00? Pokud máte rádi mobilní technologie, ať už je to Android, iOS anebo Windows Phone, neměli byste si nechat ujít BrMo (Brno Mobilní). Setkání vhodné nejen pro mobilní vývojáře.

wpid-wp-1393947097825.png

Fakulta informačních technologií Vysokého učení technického v Brně ve spolupráci s vývojářským týmem Trinerdis připravili další, již 5. setkání vývojářů mobilních aplikací. Vsadili na vyzkoušenou kartu: 2 přednášky s diskuzemi a lightning talks na půdě FIT VUT a závěrečný networking U Rudolfa. Ze vstupu na adrese Božetěchova 2 bude pro Vás značená cesta do přednáškové síně.

První přednášku připravilo Flow Studio s názvem „Fail Story: Zkušenost je dobrá škola, jen školné je příliš vysoké“. Mezi jejich práce patří mimo vývoje pro Leap Motion i hra pro děti Sortee.

Mautilus software solutions vystoupí s druhou přednáškou na téma „Vývoj pro Google Glass“ spojenou s praktickou ukázkou. Spolu s vývojem pro mobilní zařízení se věnují vývoji pro moderní chytré televize.

wpid-wp-1393947117587.png

Do programu jsou zařazeny i Lightning talks. Pokud máte problém anebo se chcete pochlubit vlastní aplikací, můžete se přihlásit a získáte 5 minut prostoru zakončených diskuzí s návštěvníky. Velmi rádi Vám poradí a řeknou svůj názor. Závěr večera bude U Rudolfa na volném networkingu.

Srdečně Vás zveme ve čtvrtek 13. 3. 2014 od 19:00 na BrMo – setkání nejen mobilních vývojářů v ulici Božetěchova 2 v Brně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat