Osmijádrové HTC spatřeno v AnTuTu benchmarku

Osmijádrové HTC spatřeno v AnTuTu benchmarku
2014-02-18T11:26:31+02:00
• 18. 2. 2014

Populární benchmarkový test AnTuTu odhalil již v minulosti mnoho zařízení a nyní si do své sbírky přidává neznámý model od HTC. Ten má kódové označení D616W a vyznačuje se především použitím osmijádrového procesoru. Dle dalších specifikací bude mířit spíše do střední třídy, ale i tak by se jednalo o první HTC s osmijádrem. 

HTC-D616W

Použitým procesorem je MT6592 od poslední dobou čím dál populárnějšího výrobce MediaTek. Zde se jedná o opravdové osmijádro, kdy všechna jádra mohou běžet naráz. Grafickým čipem zde bude Mali-450 a novinka nabídne 1GB operační paměti RAM. Další výbava pak zahrnuje displej s neznámou úhlopříčkou s rozlišením 1280 x 720 pixelů, vnitřní paměť slibuje úložiště 4 GB a fotoaparát rozlišení 8 MPx s 2MPx přední kamerkou pro videohovory. Operačním systémem se pak stane Android ve starší verzi 4.2 Jelly Bean.

Model HTC D616W rozhodně nebude žádný high-end. Ve vyšší třídě chystá tchajvanská společnost model One 2 (Two) a také nedávno uniklý model Desire 8. Tento model s osmijádrem se má s cenovkou pohybovat okolo šesti tisíc korun a zapadne tak nejspíš jako další model do řady Desire.

Zdroj: androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat