LG Optimus L1 II Tri s podporou tří SIM karet

LG Optimus L1 II Tri s podporou tří SIM karet
2014-02-05T19:50:59+02:00
• 5. 2. 2014

Když opomeneme pro nás méně významné výrobce z Číny a jejího blízkého okolí, společnost LG novinkou s názvem Optimus L1 II Tri předčí většinu velkých výrobců. Pokud vám doposud nestačila zařízení schopná pracovat se dvěma SIM kartami najednou, jihokorejský výrobce právě uvedl model, který je schopen pojmout rovnou tři SIM karty.

LG Optimus L1 II Tri

LG Optimus L1 II Tri s označením E475 je ve skutečnosti pouze mírně poupravený model Optimus L1 II (E410). V těle o kompaktních rozměrech 102,6 x 58,9 x 13,3 mm najdete 3 sloty na SIM kartu, jejichž přepínání zajišťuje speciální tlačítko umístěné na přední straně. Ostatní specifikace zůstávají nezměněny oproti své předloze, čímž opět zapadne mezi zařízení se základní výbavou.

Ve stručném shrnutí stojí za zmínku 3palcový displej s QVGA rozlišením 240 x 320 pixelů, procesor Snapdragon taktovaný na 1 GHz, 512MB operační paměť RAM, 4GB interní paměť, slot na MicroSD karty, 2MPx fotoaparát, 1 540mAh baterie nebo Android ve verzi 4.1 Jelly Bean.

První zmínka pochází z brazilské pobočky LG, kde model za cenu 127 dolarů (tj. v přepočtu 2 591 Kč bez daně a dalších poplatků) nabízí ve třech barevných variantách – černá, bílá, růžová. Nicméně v tuto chvíli není zcela jasné, jaké mobilní trhy se také mohou těšit na toto poněkud neobvyklé zařízení.

LG Optimus L1 II Tri - bílá varianta LG Optimus L1 II Tri - konstrukce

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat