HTC M8 (One 2) se dočká verze Mini

HTC M8 (One 2) se dočká verze Mini
2014-02-10T06:24:15+02:00
• 10. 2. 2014

Nejvyšší řadu chytrých telefonů plánuje společnost HTC rozšířit o nový model dodnes nesoucí kódové označení M8, který nahradí současný model One a mělo by jít o jeho 2. generaci. Známý účet Evleaks na Twitteru nyní odhalil možné specifikace zmenšené verze nadcházející novinky. Tchajwanský výrobce tedy i v případě verze Mini naváže na předchozí zařízení.

HTC-One-Mini-43

HTC One 2 Mini pravděpodobně dostane 4,5palcový displej s rozlišením 720 x 1280 pixelů, což je o 0,2 palce více oproti původnímu One Mini. Výkonnostní stránku má vyplnit čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 taktovaný na 1,4 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 16GB interní paměť, kterou konečně má být možné rozšířit o paměťovou microSD kartu.

Přední panel doplní 5MPx kamerka, zatímco zadní část ponese 13megapixelový fotoaparát. Softwarovou výbavu zajistí Android v poslední dostupné verzi 4.4.2 KitKat s nástavbou Sense 6.0. Ostatní parametry počítají s Bluetooth 4.0 nebo WiFi se standardy a/b/g/n/ac. Samotná konstrukce údajně bude totožná s plnou verzí, která se nově dočká softwarových tlačítek.

HTC One 2 Mini

Datum oficiálního představení není samozřejmě známo, stejně jako, zda vůbec přijde po boku vlajkové lodě, jejíž uvedení by mělo proběhnout koncem března v New Yorku.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat