Apple údajně chystá iPhablet

Apple údajně chystá iPhablet
2014-02-21T08:50:56+02:00
• 21. 2. 2014
2

Spekulací o další generaci iPhonu s číslem 6 a především s větším displejem tu již bylo spoustu a dnes tu máme další. Ta zmiňuje i existenci ještě většího iPhone, a to tak velkého, že by ho Apple zařadil do kategorie phabletů. Tyto spekulace poskytl tchajvanský deník Economic Daily News.

iPhone-6-630x354-600x337

Spekulace nám říkají, že iPhone 6 přijde s úhlopříčkou displeje 4,7 palce. Ten ale nemá být krytý safírovým sklíčkem, jak některé předchozí informace naznačovaly, ale má přijít s klasickým Gorilla Glass. Představení se máme údajně dočkat v třetím čtvrtletí letošního roku.

Dalším produktem má být zařízení s iOS a úhlopříčkou 5,6 palců. To ale údajně vůbec nemá nést značku iPhone, nýbrž jiný název pro oddělení od telefonů. Spekuluje se nad názvem iPhablet. Toto větší zařízení již má údajně disponovat safírovým sklem a má se jednat trochu o takové experimentování jablečné firmy. Datum představení není známo.

Uvidíme, čeho se nakonec dočkáme, již dnes je ale téměř jisté, že displej iPhonu bude větší. Jak moc, je však zatím ve hvězdách. Spolu s dnes spekulovanými zařízení má přijít i nový iOS 8, který bude pravděpodobně uveden již v červnu.

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

oni akurat tak analfablet môžu :D:D:D:D:D

Tomáš Grohmann

21. 2. 2014, 13:31

Každopádně kdyby se to takhle jmenovalo tak to rovnou můžou zabalit :-D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat